tiistai 24. maaliskuuta 2015

Takaisku


Uhattu takatalvi ei ole onneksi saapunut niin rajuna kuin peloteltiin. Pysyköön poissa minun puolestani! Onneksi emme ole saaneet edes uutta lunta niskaamme. Kun maa on jo näkyvissä, ei tuulet ja kylmyskään haittaa, lumikinokset masentaisivat paljon enemmän! Tämä namupala on jo sulattanut minut täysin, vaikka alku ei näyttänyt lupaavalta. Tosin vappuparaatissa sillä ei vielä kruisailla =)


Takatalven lisäksi kohtasin odottamattoman takaiskun, kun kamerani pimeni ja kuvaaminen on nyt toistaiseksi mahdotonta. Toivon, että kyse on vain akusta tai laturista, en millään raaskisi luopua rakkaasta kamerasta. Toistaiseksi on siis pärjättävä arkistosta löytyvillä kuvilla.


Viikko sitten laitoin akileijan siemeniä multaan ja koska ensi yönä pitäisi kovien pakkasten olla toistaiseksi ohitse, ajattelin siirtää ne terassille kylmäkäsittelyyn. Toivon kovasti niiden itävän, sillä akileijat ovat yksiä lemppareitani. Viime kevään ankarat pakkaset tuhosivat ainoan kulta-akilejani ja olenkin haeskellut sen siemeniä kaupoista toistaiseksi tuloksetta. Kukkien väri on kauniin vaaleankeltainen, lähes limen värinen. Ihan huippu! Vinkatkaa, jos olette törmänneet siemeniin jossakin!

Tervetuloa lukijajoukkoon Susanna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti