sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Paluumuuttaja


Olohuoneremontti on viimein valmis! Jihuu! Mikä helpotus! Seinälamput vielä uupuvat, kun sopivia ei ole kuumeisesta etsinnästä huolimatta löytynyt, mutta eiköhän asia korjaannu ajan kanssa.


Olohuoneen valmistumisen myötä sain samalla koko kotini takaisin. Pitkin huushollia evakossa olleet tavarat ovat taas löytäneet tutuille paikoilleen.


Ihan pieniä muutoksia tehtiin sisustukseen. Kukkapöytä muutettiin kahvipöydäksi ja kirpparilta löytynyt kirjailtu liina pääsi pöydälle koreilemaan.


Vaihdoin sisäkukille multia pari viikkoa sitten ja nyt odottelen, että saisin amatsoninliljan kukkimaan =)


Nyt kun remontti on ohi ja maaliskuu on koittanut, voin uppoutua kevätkylvöjen pariin. Tänään laitoin ensimmäiset palergonin pistokkaat multaan. Tästä se lähtee! Ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onnea remontin loppuun saattamisesta. Kauniilta näyttävät lattiakuviot ja tosi kivat myös nuo seinien alaosan koristelistakuviot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika voittajafiilis, kun saatiin projekti onnellisesti päättymään ja "deadlineen" mennessä valmiiksi =)

   Poista
 2. No samalla kun siellä niitä pistokkaita istuttelet, niin ottaisitko mulle alun siitä rahapuusta? Onnistuin mädättämään omani. Harmittaa, kun se oli sentään 21 vuotta vanha. Terkuin siskoM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus! Saat ilman muuta pistokkaan, onneksi on samaa "kantaa" täällä tallessa. Omanikin näyttävät aika raaskuilta talven jälkeen, mutta toivottavasti piristyvät.

   Poista