sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joulu on punainen


Kaivoin joulua esille laatikoista ja kaappien kätköistä. Jouluvalot syttyvät vasta ensimmäisenä adventtina, mutta pikkuisen oli pakko fiilistellä uusien joulutähtien kanssa. Divaaninurkkauksesta taisi tulla uusi suosikkini =)


Kulkuskranssi löysi toistaiseksi paikkansa takan reunalta. Katsotaan mihin se asettuu, se ei ole oikein vielä kotiutunut. Rakastan joulunpunaista ja omaan kotiini en muuta jouluväriä voisi kuvitellakaan, vaikka ihailen koteja, joissa joulu syntyy toisillakin väreillä.


Keittiö sai pompulaverhonsa. Verho on ommeltu kahtia leikatusta pyöreästä pöytäliinasta, joka löytyi joskus kirpparilta (mistäpä muualta). Pariksi sille on hetekalla vanha joululiina, jota rouva M esittelee. Heteka on rouvan lempipaikkoja, ja hän ei kovin hyvällä katso mamman sisustelua. Tyynyjä saisi sen mielestä olla enemmän, muuten pedistä ei saa möyhittyä kunnon pesää =)

Nyt taidan lämmittää glögiä ja nauttia rauhallisesta pyhäillasta ennen arjen kiireitä. Lämmintä viikkoa kaikille =)

2 kommenttia:

  1. Kivasti jo joulun tulo näkyy kuvissasi. Punainen on ehdottomasti yksi joulun tärkeimmistä väreistä. Suloinen koiruli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joulua on ihana laittaa jo adventtiaikaan, silloin siitä ehtii nauttimaan. Tammikuussa tekeekin sitten mieli jo jotain muuta =) Koiruli ei piittaa tyynyjen väristä, kunhan niitä on tarpeeksi =)

      Poista