perjantai 7. marraskuuta 2014

Ensilumi


Voi miten iloinen olin, kun aamulla huomasin lumen säilyneen yön yli! 


Oli ihan pakko kierrellä ympäriinsä kameran kanssa, vaikka työt odottivat...


Lumi peittää niin armollisesti kaiken keskeneräisen ja puutarha näyttää puhtaalta ja siistiltä =)


Iloa lisää lasten touhujen seuraaminen! Juuri ja juuri malttoivat kouluun  lähteä, kun lammen hyhmään oli niin hauskaa heitellä lumipalloja.


Kierroksen jälkeen oli suloista palata sisälle takkatulen lämpöön =) Riemukasta viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihan samaa mietin illalla, että nyt meni se meidän ruma peltikattokin nätisti valkoisen kauniin lumikerroksen alle piiloon :)

  Omat lapset on jo täysi-ikäisiä, mutta niin kivaa oli kuunnella naapureista sitä pienempien lasten iloista hihkumista, kun oli salamannopeasti kaivettu pulkat ja sukset ja kelkat ja kaikki mahdollinen talvirekvisiitta esiin :). Harmi vaan, että tänään niille ei enää ole käyttöä, kun kaikki ehti sulaa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Meillä lumi on edelleen maassa ja iloa onneksi on riittänyt koulupäivän jälkeenkin =)

  Lumihanki paljastaa mukavasti pihassa vierailevat metsäneläimet, jotka muuten piipahtavat huomaamatta. Meidän pihassa fasaani oli käynyt tekemässä kunnon puutarhakierroksen: jälkiä löytyi vähän joka puolelta. Mahdoimmekohan läpäistä tarkastuksen =)

  VastaaPoista
 3. Täältä käsin lumi näyttää niin eksoottiselta – ja nostalgiselta :)

  VastaaPoista
 4. Melko eksoottiselta se minustakin tuntui! Varsinkin, kun sitä tupsahti taas yhdessä illassa melkoinen määrä. Nyt on taas mustaa ja kuraista, huoh. Toisaalta, vielä ehtisi istuttaa sipuleita... =)

  VastaaPoista