lauantai 27. joulukuuta 2014

Varaslähtöjä

Kuva ei tee oikeutta tälle hullulle taikapallolle = vapaa suomennos, huom.
Joululöhöilyn jälkeen oli kiva lähteä äidin ja siskosten kanssa pienelle alennusmyyntikierrokselle. Päämääränä oli huventuneiden lankavarastojen täydentäminen (no tätä ei usko kyllä kukaan) eikun siis öööö... kartuttamaan lankavarastoa tulevia projekteja varten? Sehän meiltä onnistuu! Vaihtoehdoista sokaistuneina valitsin itselleni oranssia sukkalankaa (aika mielikuvituksetonta, myönnetään). Kerään ei tosin ole lupa tarttua ennenkuin lasten sukat ovat valmistuneet, mutta eiköhän tuohon pian päästä käsiksi!


Lankakaupan vieressä sattui olemaan sopivasti kangaskauppa, joten pitihän sekin katsastaa. Varsinaisia namupaloja olikin tarjolla, mutta vain minä lankesin. Puolustukseksi sanottakoon, että olohuonetta on jo pidempään katsottu Sir Silverin kanssa sillä silmällä, että jotain tarttis tehrä. Olisikohan tässä tilkussa avaimet uudistukseen?


Pyörähdimme myös onnistuneesti kirpparilla ja parissa muussa paikassa. Päivän löydöt kruunasi nämä suloiset korvakorut, joita piti heti loppumatkan ajan testata =) Kotimatkalla visioin näille ja muille kaapista jo löytyville killuttimille telinettä, joka kyllä tyssäsi eläväisestä kuvailusta ja vakuuttelusta huolimatta Sir Silverin epäileviin katseisiin ja luennointiin fysiikan laeista. Jäämme siis hautomaan ideaa...


Loppuun vielä ennakkokurkistus elokuvastudioon (joka on pystytetty keskelle olohuonetta, huoh!), jossa viime päivät on aherrettu ensin hurjassa kokoamisvimmassa ja nyt ovat kuvaukset käynnissä. Lavasteet ja erikoistehosteet on jo mietittynä, mutta juonenkäänteet tuottavat hieman päänvaivaa. Jäämme jännityksellä odottamaan ensi-iltaa =) Leppoisaa pyhäpäivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Sukkalanka EI kyllä ollut mitenkään mielikuvituksetonta :-) ja sukat tulevat aina tarpeeseen. Aloitin jo omani. Toisaalta olisi kyllä hienoa siirtyä villatakkeihin, jos joskus tekisi villatakkeja sillä rutiinilla millä sukkia nyt niin se olisi aika hienoa.... Tuo kangas on upeeta, vaikka mun mielestä teidän olohuone ei kaipaa mitään uudistusta.
  Tuleeko elokuva youtubeen? :D T. Sisko k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, villatakkeja rutiinilla, niin suuria en ole uskaltautunut uneksimaan =) Mikä ettei! Kangas on aika namu ja sopisi nykyiseenkin olkkariin, mutta miksi jättää käyttämättä hyvä veruke uudistukselle ;)

   Elokuvan jakeluoikeuksista ei olla vielä keskusteltu =D

   Poista
 2. Starwar in Rally race? T. Sisko k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaukset ovat nyt seisahtuneet (studio on tietenkin edelleen paikoillaan), joten nimikin jää toistaiseksi hämärän peittoon. Se, miten tähtilaiva on päätynyt ralliradalle avaruuteen(?) ei ole vielä paljastunut...

   Poista
 3. Onpa ihanat tuon " taikapallosi" sävyt. Samoja värisävyjä löytyy tuosta upeasa kankaastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin taikapallon sävyihin. Niitä oli saatavissa vaikka missä ihanissa väriyhdistelmissä, mutta nyt taitaa olla tällainen värikausi meneillään, siksi kaiketi kangaskin samaa sävyä =)

   Poista