sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Löytöjä


Päätin jatkaa itseni palkitsemista ja pitää viikolla päivän vapaata, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Suuntasin ensimmäisenä kohti ruåtsalaista sisustuskauppaa tarkoituksena käydä kaupan paperiosastolla tietyt synttärijuhlat mielessäni. No, samalla tulikin kierrettyä puolet kaupasta ja yllätyksekseni hyllyyn oli ilmestynyt juurikin ne samettiverhot, joiden loppumista olin viimeksi harmitellut. Nyt niitä oli hyllyssä ja vieläpä aivan superhuippukivan värisenä! Tottahan ne oli pakko napata mukaan =) Yritin kuvata verhoja paikoillaan, mutta tämä valon puute yhdistettynä puoliksi lähes mustaan huoneeseen ei tuottanut kelvollista kuvaa. Sen sijaan laitoin kuvan eilisessäkin postauksessa vilahtaneesta pöytäliinasta, joka löytyi kirpparilta juuri sopivasti itsenäisyyspäivän pöytää koristamaan.


Sisustuskaupasta selvittyäni jatkoin kahvittelemaan ystäväni luokse ja samalla tapasin heidän ihastuttavan uuden perheenjäsenensä Ja koska sieltä lähtiessäni oltiin vasta iltapäivässä, suunnistin vielä kangaskauppaan mielessäni eräs joululahjaprojekti, johon ei kotoa löytyisi materiaalia. Ja mitä siellä näinkään! Erään asiakkaan korissa oli Minun kankaani! Menin penkomaan hyllyä siinä toivossa, että samaa kangasta löytyisi vielä ja löysinkin vielä paremman palan Ja lopulta kyseinen asiakas palautti osan haalimistaan kangaspaloista ja niiden joukossa oli myös Minun kankaani, jee! Heti hänen selkänsä käännyttyä nappasin palat vikkelästi kainalooni, ennen kuin hän tulisi katumapäälle =)


Näistä kaikista onnekkaista tapahtumista rohkaistuneena päätin koukata kotimatkalla vielä kirppiksen kautta ja kyllä kannatti! Päivän ihanuudet kruunasi jälkiruokamaljat, joita olen pikkuhiljaa kerännyt ja joita ei ole nyt muutamaan vuoteen tullut eteen. Ja kaiken lisäksi pari maljaa maksoi tasan 2€ =)Ja koska nyt on adventtiaika, ei tätäkään postausta voi ohittaa ilman että joulu olisi jotenkin mukana =) Nämä vanhat joulukortit löytyivät hieman aiemmin toiselta kirpputorilta, mutta päätyivät nyt vasta tuohon aulan ikkunoiden väliin. Iloista toista adventtisunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Loistavia löytöjä. Olisin minäkin kotiuttanut nuo kankaat vaikken tietäisi mitä niistä tehdä :) Mukavaa sunnuntaiehtoota ja tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin =) Pitkästä aikaa koki tekevänsä löytöjä, kun hinnat olivat näillä varsin kohtuulliset. Harmillisesti tuntuu kirpparien hintataso nousevan, vaikka laatu ei niinkään seuraa.

   Poista
 2. Ihanat kankaat! Tulee ihan mieleen ne Pip-Studion sinitiaistapetit :). Nuo vanhat joulukortitkin on ihanan nostalgisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo harmaapohjainen kangas on ihan sama kuin meillä aulassa oleva tapetti, joka on Pip-mallistoa. En vaan ole missään nähnyt näitä kankaita (trikoota) myynnissä! Erittäin onnekas löytö siis =) Ja vanhat kortit ovat ihania! Kun vaan keksisi jonkun kivan tavan laittaa niitä esille, niin niitä voisi enemmänkin hyödyntää.

   Poista
 3. Ooh, PIP Studion trikoosta riehaantuisin minäkin! Sopiiko kysyä mistä päin Suomea löytää sitä myyvän kangaskaupan?
  Kyselee Lattekissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä löytyivät Turusta. Näitä oli vain valmiina paloina ja yksi pala jäi minun jälkeen koriin, mutta voihan olla, että ovat saaneet kangasta lisää =)

   Poista
 4. Kiitti tiedosta, pidän silmät auki kun liikun Turussa. Rrrakastan PIP Studion kuoseja ja kankaisiin törmää valitettavan harvoin. Niistä voisi loihtia vaikka mitä ihanaa. Suloista joulun odotusta! -Lattekissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onni potkaisee ja löydät kankaita =)

   Poista