sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Callunat ruukkuun


Parin välivuoden jälkeen päätin taas laittaa ruukkuihin syysistutukset. Haaveilin syklaameista, mutta kaupassa oli jäljellä vain pari resuista yksilöä. Otin sitten ihan tavalliset callunat ja niiden seuraksi pensastädykkeen. Tykkään siitä kukkimattomanakin.


Varsinaisista ruukkuistutuksista jäi ylitse yksi taimi, joka löysi lopulta tiensä lyhtyyn. Lyhdystä olivat lasit rikkoutuneet ja kun poistin hatunkin, pääsee calluna nyt rönsyilemään vapaasti.


Vähän ahdasta on tällä hyllylläkin, mutta kun oikein pinnistää, niin vielä mahtuu =)

Tervetuloa lukijaksi Pauliina! Mukavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiitos! Mielelläni lueskelen toisten blogeja kun vihdoin sain nää tekniset jutut toimimaan. Kun sain profiilin tehtyä ja Bloggerin toimimaan, niin tää käy helposti ja on tosi kivaa varsinkin nyt kun kaikki vapaa-aika ei mene ulkona :) Tuo sun kissa on i h a n a !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniset kommervenkit aiheuttavat kyllä joskus harmaita hiuksia ja bloggerkin temppuilee joskus ihan omiaan.

   Puutarhablogit ovat kyllä ihan parhaita, sinunkin näyttää tosi kivalle =) Kisu kehrää kiitokset!

   Poista
 2. Taitaa se vähitellen olla callunoiden aika. Olen huomannut, että ne säilyvät talven yli kauniimpina, kuin tavalliset kanervat.
  Aivan ihana tuo teidän kissa. Hyvin sinne vielä mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikein mielin on päästettävä kesästä irti, kanervoihin liittyy paljon tuota haikeutta ja luovuttamisen tuntua. En ole tehnyt vertailuja kanervien välillä, mutta kiva olisi jos nämä säilyisivät kauniina silloinkin kun maa on valkoinen. Kisu kiittää =)

   Poista
 3. Mulla on kans tuollainen lasiton lyhty (rikoin vahingossa lasit). Hyvä idea sen uusiokäyttöön. Voi kissaa! Ei tuossa kovin mukavaa nukkua ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat tuntuvat löytävän mitä uskomattomampia nukkumapaikkoja ja -asentoja. Taisi aurinko lämmittää selkää niin mukavasti, että siinä syy päiväunipaikan valinnalle =)

   Poista
 4. Lasilyhty toimii mainiosti myös kukkaruukkuna.

  VastaaPoista