maanantai 18. tammikuuta 2016

Villapaita koiralle tai kissalle


Olen tikutellut sormenpääni helliksi, kun rouva M tarvitsi uuden villapaidan pakkasille. Vanha oli tehty ilman ohjetta ja lörpsötti vähän sieltä ja täältä. Etsin ohjeen ja tein mittojen mukaan paidan kokoa S. Siitä tuli mallia nakkimakkara. Sen sijaan n. nelikiloinen herra R sujahti sopivasti paidan sisään. (Kaulus tosin on kuvassa kolminkerroin.)Eikun uusi yritys. Mutta ei tästäkään priima tullut. Tein suurimmalla koolla (M) ja paita on muuten hyvä, mutta kaulus jäi aivan liian lyhyeksi.


Tässä kuvassa paita on kyllä jo vähän valahtanut, kun kuvauspalkkaa ei heti kuulunutkaan. Mutta kyllä minä taidan vielä puikkoihin tarttua.


Onneksi malli on täydellinen, vaikka paita ei ihan olisikaan


Herra R ei uutta villapaitaa tarvitse (patteri riittää). Siksi teistä ensimmäinen, joka ehtii laittaa sähköpostia osoitteeseen villa.haapalehto(@)gmail.com, saa tämän pienemmän paidan omakseen. Sopii pienelle koiralle tai isohkolle kissalle. Toivottavasti uusi omistaja löytyy pian!

13 kommenttia:

 1. Hieno villapaita, mutta tuskin meidän Juuson päällä pysyisi minuuttia pidempään. Se kun ei siedä mitään ylimääräisiä tekstiilejä yllään. Varmasti joku koiruli löytä siitä itselleen lämpimän pukineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei villapaidalle ole kotia löytynyt, mutta eiköhän se ajan kanssa käyttöön päädy. Herra R koki "halvauksen" paidan myötä, sainpahan kuvat otettua helposti =)

   Poista
 2. Voi sentään, kun on samaan aikaan söpöä ja tyylikästä! Nyt kun olis se Chihuahua, niin huutaisin "hep" ja laittaisin sähköpostia tulemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lämmintä. Kiitos, eiköhän tämänkin sisään joku pötkylä löydy =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pahimmilla pakkasilla puettiin vanhakin paita vielä uuden päälle. Olipahan siitä löysyydestä sitten hyötyäkin, kerrospukeutuminen auttaa!

   Poista
 4. Toivottavasti hieno villapaita löysi uuden omistajan :). Kiva blogi sinulla. Innostavaa vuotta 2016!

  VastaaPoista
 5. Täydellisiä! Sävyt sointuu niin hyvin malleihin. Voi kun olisikin karvaturri, jolle pukea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Voisihan nämä nallellekin pukea paremman puutteessa =)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Voi mahoton kuinka suloisia molemmat. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit ovat suloisia paidalla ja ilman =) Kiva kun löysit blogiini ja kiitos kutsusta, tulen mielelläni vastavierailulle =)

   Poista