maanantai 8. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuvasatoa


Vaikka meillä on syksyn ensimmäinen pakkasyö jo takana, vielä löytyy puutarhasta kukkia vaikka kuinka! Tuoksumiekkalilja on vasta pääsemässä vauhtiin; saapi nähdä, montako kukkaa se ehtii valmistaa ennekuin pakkanen vie voiton. Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan!


Alppikärhöt ovat aloittaneet uusintakierroksen. Minä niiiin toivon, että tämä yksilö 'Alpina plena'-lajikkeesta selviää. Edellinen menehtyi, kun taitamattomana käsittelin sitä turhan kovakouraisesti. Nyt olen luvannut olla hellempi :)


Kuvassa oleva korento oli uskomattoman utelias ja seuraili minua pitkän tovin kun hääräilin kukkapenkeissä. Mutta myös uskomattoman vaikea kuvattava!


Viikonlopun metsäretkellä löytyi kirpsakkaa punaista. Tällä kertaa katselitiin vain maisemia, mutta ensi kerralla voisi ottaa pienen astiankin mukaan...

Viikonloppuna bongasimme myös pörröisiä kaunottaria, kun poikkesimme ihka ensimmäistä kertaa kissanäyttelyssä (ihan vain ihastelemassa). Melkoisia diivoja :)


Tasapuolisuuden nimissä on tietysti julkaistava kuva höpsöstä metsäkoirasta, joka kertoo olevansa suloinen söpöyspakkaus eikä diiva ollenkaan ❤  
Mukavaa viikkoa! 


❉   ❉   ❉  
Tervetuloa lukijaksi Satu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti