maanantai 1. syyskuuta 2014

Väripohdintaa


Haaveilen yllä olevan kahden väriyhdistelmästä lammen ympärillä. Harmikseni juuri nämä kasvit eivät kuki yhtäaikaa, mutta jotakin tämän suuntaista voisi kehitellä.


Toisaalta tykkään myös näistä kombinaatioista, jotka ovat jo olemassa lammen toisella puolella. Mitenköhän nämä kaikki voisi sovittaa yhteen?


Kaikkien muiden "pakko-saada-taimien" lisäksi huomasin, että minulla ei ole ollenkaan heiniä puutarhassa! (No, okei on viiruhelpi) Miten se on mahdollista?! Ennen en ole ollenkaan huomannut kyseistä puutetta, mutta nyt niitä on saatava! Paljon! Eri paikkoihin! Katselin jo lähitienoomme ojanpientareita sillä silmällä, josko kävisin vähän "jakamassa" kasvustoja ;) Jos et vielä ole vakuuttunut, suosittelen tutustumaan esim. kirjaan Koristeheinät. Olen myyty! 

5 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas. Erityisesti pidän ton ylimmän kukan väreistä. T. Sisko k

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Minäkin ihastuin tuohon aprikoosin sävyyn, vaikka tätä kyllä mainostettiin musta-valkoisena ;) Luulen, että se löytää tuosta lammen reunalta viimein oikean paikkansa.

  VastaaPoista
 3. Koristeheinät ovat ihania! Aikoinaan minullakin oli juuri viiruhelpiä, nyt vain juolavehnää ;) Luonnosta jos jotakin nättiä löytyisikin... Hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja kasvit. Minullakaan ei ole heiniä - jostain syystä. Ne ovat kyllä kauniita. Joskus olen haaveillut elefanttiheinästä.

  VastaaPoista
 5. Heinät ovat ihanan kevyitä, mutta pienen tutkailun ja etsiskelyn jälkeen melko hankalia saatavia. Toivottavasti tilanne paranee! Elefanttiheinästä minäkin haaveilen, mutta pelkään, että se ei menestyisi täällä. Toistaiseksi ajattelin kokeilla jotakin varmempaa.

  Ja juu, juolavehnä nyt ei ehkä lukeudu siihen himotuimpaan lajiin ;) se tulee puutarhaan ihan kutsumatta.

  VastaaPoista