maanantai 14. heinäkuuta 2014

Viikon väri: oranssi

Siperianunikko ketoneilikan kainalossa
Tämän viikon värinä on oranssi. Puutarhasta oli melko haastavaa löytää mitään teemaan sopivaa. Miten on mahdollista, että oranssia (ja värejä ylipäätään) rakastavan puutarhasta ei tätä väriä juurikaan löydy??


Oranssi ruusuleinikki raottaa nuppuaan
No, jotakin sentään. Tässä on ilmiselvä parantamisen tarve, hankintalistalle oranssia väriä mars!


Ruukkuruusu on hauskasti monivärinen, mikäköhän lienee syynä?
Nämä (oranssin)punaiset vieraat eivät ole toivottuja, saivat häädön heti kuvanoton jälkeen.
Koulun ainoa alkuperäinen perenna, joka oli meidän päiviimme asti säilynyt. Ilmeisesti ruskolilja.
Samettikukat kukoistavat.
Päivä oli muissakin merkeissä oranssinen. Luvassa herkkuhetki =)Kukkiiko sinulla puutarhassasi jotakin oranssista? Vinkkejä teemavärisistä kukkijoista otetaan vastaan =)


4 kommenttia:

 1. Kuule, osta pussi kehäkukan siemeniä ja ripottele sinne tänne. Vanha kunnon keisarin kruunu on kans oranssi, mut se kukki jo aiemmin. Ja sitte on noita orvokkeja kans. Tulikellukka meni jo, mutta kohta tulee kukkimaan oranssi päivänlilja. T sisko m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Nyt täytyy päästä tästä yksivuotisten-kukkien-kasvattamis-ongelma-syndoomasta jotenkin eroon! Ensi vuonna kylvän kaikki varastoissani olevat kehäkukkien siemenet ja johan loistaa =)

   Ja kiitos muistutuksesta, keisarinkruunua pitää ehdottomasti saada! Ja kiva kun kommentoit =)

   Poista
 2. Hei! Tulin vastavierailulle :) Oransseista kukista omia lemppareitani ovat krassit sekä pieni ja sievä (ja syötävä) maustesamettikukka. Kehäkukista 'Neon' on ollut tosi komea, ja syksyllä ihailen aina lyhtykoisoja (itse en ole niitä kylläkään kasvattanut).

  Noita samoja samettikukkia minullakin on ollut, niiden sävy on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit =) Tervetuloa!

   Samettikukat ovat kyllä kiitollisia ja helppoja kasvatettavia. Tuosta maustesamettikukasta en ollut kuullutkaan, pitääpä laittaa itselle muistiin, kiitos! Lyhtykoisonkin olin ihan unohtanut! Siskolta sainkin siitä joskus alun, mutta se ei koskaan noussut maanpinnalle. Tohtisinkohan pyytää uuden =)

   Poista