maanantai 7. heinäkuuta 2014

Siskojen lauantai


Kirjava juhannusruusu, niin ihana!
Helteiden myötä puutarhuri on vetäytynyt uimarannoille ja lapiot ovat jääneet niille sijoilleen. Nyt ehtii ihastella toisiakin puutarhoja, kun ulkona on liian kuuma kitkentä- ja kärryhommille. Viikonloppuna vietimme perinteistä siskojen lauantaita tällä kertaa sisko k:n luona. 


Ahh mitä herkkuja =P
Siskot aloitettiin kuitenkin poikkeuksellisesti kahvilasta. Täällä en ollutkaan ennen käynyt, mutta ihastuin ikihyviksi! Ihanan kodikas ja runsas sisustus olisi houkutellut viipymään pidempäänkin, paikka on kuin luotu käsityökerhon kokoontumisajoille =) Eikä tarjoilu hävinnyt yhtään sisustukselle, tämä on pullahiiren taivas! Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! (Tämä ei ole tehty yhteistyössä, vaan ihan silkasta innostuksesta!)


Jättiläisköynnöshortensia, kunpa omani alkaisi jo kukkia!
Päivä jatkui toisellakin poikkeusohjelmalla, kun siirryimme metsäpuutarhan (sur)realisointikeskuksen varastontyhjennys -'tapahtumaan'. Tällä kertaa tarjolla oli erityisesti astioita ja kirjoja, sillä keskuksen kirjasto on lakkautusuhan alla, ja kirjoille toivottiin hyvää kotia =)

Tästä lasikuistista oon niin kade!
Vasta tämän jälkeen pääsimme itse asiaan ja siirryimme sisko k:n luo viettämään lauantaipäivää. Hänen luvallaan saan julkaista muutaman kuvan heidän ihanasta maalaisidyllistään.


Aiemmin munakoneet, nyt onnelliset rouvat. Pyrstösulat kasvavat pikkuhiljaa takaisin =)
Porvoon ranta-aitat, eiku puuliiterit
Pottumaan raja-aita

Iki-ihana daalia

Punertaa jo!
Pelargonit akkunalla
Siskojen lauantai koostuu:
1. naurusta, tälläkin kertaa saimme nauraa mahat kipeiksi ja vedet silmissä
2. herkuttelusta, nyt jopa kahdessa eri paikassa o_O
3. käsitöistä, useimmiten enemmän puheissa kuin itse tekemällä. No, tuleepahan tuuletettua käsityöpussukkaa kerran kuussa =)
4. kesäisin ohjelmassa puutarhakierros
5. vaihtelevasti kaikesta maan ja taivaan välillä

Kiitos inspiroivasta päivästä kaikille mukanaolleille!5 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin parhaudelta =) Kerrassaan upea tuo kuisti, en yhtään ihmettele, että olet hitusen kade ;) Harvoin näkee noin hyväkuntoista ja upeasti lasitettua kuistia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskot on parhaita, harvoin tulee naurettua makeammin =) Lasikuisti on upea, harmi ettei meidän koulussamme ole sellaista ollut.

   Poista
 2. Hyviä kuvia olit saanut, näytti vielä paremmalta blogissa kuin kamerassa. Seuraavia siskoja odotellessa. ..T. Sisko k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kuvien kohteillakin on vaikutusta asiaan =) Seuraavia odotellessa!

   Poista
  2. Seuraavat tais ollakin meillä :) sisko m

   Poista