lauantai 16. toukokuuta 2015

Siskot keltaisen oven takana

 
Tänään vietimme siskojen lauantaita kaupunkipuutarhassa. (Aikaisemmista siskoista voit lukea täältä.) Olimme sopineet treffit lankakaupan oven taakse, mutta harmiksemme puoti oli siirtynyt kesäaikaan ja jäimme nuolemaan näppejämme. Onneksi jokaisella on aina mukanaan keskeneräisten käsitöiden pussukka, joten vallan toimettomiksi emme päätyneet tälläkään kertaa =)Kierros sisko M:n keväisessä kaupunkipuutarhassa osui parhaimpaan narssisien kukinta-aikaan. Ihania tupsuja tuli eteen joka kulman takaa =)Keltaisen, vihreän ja valkoisen sävyt hallitsivat ja koko puutarha on kuin yksi harmoninen luomus. Kauniit kiveykset luovat arvokkaat kehykset ja viimeistelevät kokonaisuuden.Mummolasta peritty tillipioni kukoistaa muhkeana pehkona.


Sydämiä ja lehtotaponlehtiä kasvoi kaikkialla, mistä vain sopiva kolo oli löytynyt.Uudet istutusalueet putkahtelevat kulkijan eteen puutarhakierroksen edetessä.Nämä kukat päätyivät omalle hankintalistalleni (sinne tuhannen muun joukkoon =)). Heidinkukan sisko osasi nimetä, mutta mikähän kukkija mahtaa olla kyseessä alimmassa kuvassa? 

Kaunis kiitos jälleen ihanaisesta seurasta  Jäämme odottamaan seuraavaa kertaa =)

6 kommenttia:

 1. Voi miten upea tillipioni. Ja kaikki muutkin kukkijat komean reheviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tillipioni on ihana! Toivon joskus saavani siitä jakopalan meidänkin pihaan kasvamaan =) (vinkvink ;))

   Poista
 2. Kevään upeaa kukkaloistoa! Tuo tillipioni on minun pitkällä hankintalistalla ;-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan rehevää oli! Noista taponlehtien kasvustoista olin ihmeissäni, olin luullut sen olevan hitaammanpuoleinen leviäjä, tuolla sitä oli joka paikassa. Kävin jo usuttamassa omaanikin valloittamaan suurempia aloja =)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia. Särkynytsydän jo noin pitkällä! Tillipioni aivan ihana. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on kevät edennyt alun kylmyydestä huolimatta. Särkynytsydän on antamani lahja siskolle, kiva että se oli hengissä. Omani kuoli, täytyy hankkia uusi tilalle ja katsoa parempi paikka.

   Poista