lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kiviä!


Hip hei trallalaa, puutarhaan on tupsahtanut kivikuorma =) Järkäleet ovat sen kokoisia, että ihan hartiavoimin niitä ei vieritellä. Tilauksen ja toimituksen välillä ehti vierähtää tovi ja kun kuorma viimein körötteli pihaan, en hätäpäissäni heti osannutkaan osoittaa kaikille jättiläisille paikkaa. Hmmm... olisihan tätäkin asiaa voinut etukäteen hieman harkita, mutta koska tällä tontilla puutarhurointia (ja montaa muutakin asiaa) tehdään intuitioiden vallassa ja hetken mielijohteesta, osoittelin vain kuljettajalle hieman hämmentyneenä, että jos nyt vaikka sitten tuohon. Siinä ne nyt sitten töröttävät, vähän sikin sokin ripoteltuna eri puolille pihaa ja nyt:

a) ruohonleikkuu on entistä haastavampaa ja 
b) vaarana on että vanhasta muistista tulee autolla peruutettua puskuri ruttuun


Mutta tämä intoilija ei valita! Kivet ovat upeat ja samaa mieltä on enemmistö tässä taloudessa. Lapset saavat ainakin vielä hetken loikkia ja kiipeillä ennen kuin äiti kärrää multaa ja taimia ison kiven juureen, kissoilla on oivat tähystyspaikat ja lisäksi puutarhaa pääsee kuvaamaan nyt vähän uusista sfääreistä. 

Tämä kuva nyt kuitenkin otettu ihan sammakkoperspektiivistä

Pikkukiville on mietittynä vallan toinen paikka, joten työstä ei tule pulaa. Se projekti on kuitenkin jo sitten ihan oma juttunsa ja juuri nyt ajanvarauksessamme on ruuhkaa, joten palataan asiaan myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Yritän kommentoida nyt puhelimesta. Tästä sun blogista tulikin mulle atk-kurssi:-), onko sana atk jo ihan vanhentunut? Kaikki on vaan twitteriä ja somea. .. T. Sisko k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Atk on hyvä =D Ja (kai) se on hyvä että päivität taitosi some-aikakauteen? Itsekin tässä vasta opetellaan =) Ja hyvinhän tämä näyttää onnistuvan meiltä kummaltakin!

      Poista