maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ja vielä yksiEtsi kuvista eroavaisuus!
Löydätkö?Annan vielä yhden vihjeen =)Tälläinen siis piipahti jälleen pihassa ja toi pienen tuliaisen mukanaan =) Ja koska siinä oli sopivasti myös takakauha ja meillä sopivasti keskeneräinen lammikkoprojekti, ei kestänyt kuin viisi minuuttia, niin otti tämäkin projekti hurjan harppauksen eteenpäin. Ihanaa!
Minun ei pitänyt alkaa kärryhommiin tänään, mutta minkä sille voi, jos multakasa huutelee, niin onhan puutarhurin vastattava kutsuun. Ja vielä kun kevään taimiostoksilta oli jäänyt ohotanmarunoita istuttamatta, niin hommahan oli sillä selvä! Etupihan paahteinen penkki sai viimeinkin laajennusta ja pääsin parantamaan maata ihanalla muhevanmuruisalla vastakaivetulla mullalla. Marunien lisäksi siirsin vain tummalehtisen maksaruohon näiden kaveriksi, eli yhtään ei nyt lähtenyt mopo käsistä. Vähän tyhjältähän tuo vielä näyttää, mutta eiköhän tilanne korjaannu ennen pitkää =)


4 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit vierailulla, nyt löysin myös ihastuttavan blogisi. Ja kansakoulukin siihen kaupantekijäisiksi ;) Kivet ovat ihastuttavia yksityiskohta. Ohotanmaruunoista kasvaakin valtaisat pensaat vuosien saatossa ja niiden harmaus on silmiä hivelevää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Blogini on vasta-alkaja vaikka puutarhaa onkin jo pidempään opeteltu hoitamaan. Parasta puutarhanhoidossa onkin että aina oppii ja haluaa kokeilla jotakin uutta =) Toivotaan että marunat pitävät kasvupaikastaan.

   Poista
 2. Ihan miellyttävä vieras kauhoineen, nopeutti huomattavasti projektia :) Kivet tuovat jykevyyttä puutarhaan, mutta niitä ei paljon käsivoimin siirtele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin tervetullut vieras kaikin puolin! En itsekään ymmärtänyt kuinka paljon kaivamista pikku lammikkomme olisi vielä vaatinut. Tämä kyllä säästi aikaa, voimia ja selkää! Nyt on jopa valmistumisesta toivoa =) Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa!

   Poista