sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevättouhuja

Ihana kevätviikonloppu! Olen saanut kitkeä, kantata, kontata ja kärrätä ja tehdä kaikkea tuolta väliltä. Paraatipenkin ukkolaukat ovat kasvaneet jo hurjan isoiksi. Takana pörhistelevät idänunikot.


Kitkemistä todella riittääkin. Joku on tainnut laiskotella loppukesästä...

Iloinen yllätys oli, kun kitkemisen tuloksena löytyi pieniä siementaimia sieltä täältä ja narsissipehkokin, jonka olin kokonaan unohtanut =)

Isokukkaiset krookukset aukaisivat nuppunsa eilen, mutta tänään sateella ne pysyttelivät kiinni. Keltanarsissit odottelevat vielä vähän.

Venekin odottaa vesillelaskua, toisen airon on talvi vienyt mennessään. Ehkä yhdelläkin pärjää =) Iloista viikkoa kaikille!8 kommenttia:

 1. Voi mahoton, ku on ihana lampi teillä!
  Kyllä kannatti kitkeä kun löytyi noin kivoja yllätyksiä :)
  Tänään olen myös kitkenyt niin kovasti, että piti videoki tehhä siitä blogiini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kyllä lammen eteen töitäkin on tehty ja vielä on paras jäljellä, eli kasvien hankkiminen reunoille.

   Hauska video, kävin kurkkaamassa =) Oma touhuiluni ei ollut ihan noin ripeää =D

   Poista
 2. Ihana tuo pikku vene! Oma vesialtaani on paljon pienempi ja siellä on veneelle vaarallisia kareja, mutta idea on niin mainio että taidan sitä jossain vaiheessa lainata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vene on Sir Silverin taidonnäyte (harmaan sävyssä tietenkin) =) Haaveilin pienestä saaresta lampeeni, mutta vaaralliset karitkin kuulostavat jännittävältä!

   Poista
 3. Keväisen kitkennän ihanuutta nuo pienet siementaimet. Meiltäkin löytyi nepalinhanhikin siementaimia ja ai että olin onneni kukkuloilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? JA se on aina hyvä puolustuspuhe vähän huolimattomalle kitkennälle, kun ei tule harattua mahdollisia itäneitä siemeniä heti nurin =)

   En tiennytkään hanhikkien lisääntyvän myös siemenistä, nyt on pakko mennä kurkkimaan, josko omani olisivat myös intoutuneet!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Tänään huomasin ensimmäiset lakastuneet kukat! Näin pian! Luopuminen on niin vaikeaa =)

   Poista