sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kesken


Ajattelin luoda itselleni sosiaalista painetta ja laittaa tänne kuvia keskeneräisyyksistä. Tulisivatko ne siten helpommin tehtyä valmiiksi? Ensimmäisenä kuva tekeillä olevasta neuleesta, jonka olen vakaasti päättänyt olevan ensimmäinen koskaan valmiiksi asti saattamani neulepusero. Edellinen on jämähtänyt hihojen ja pääntien viimeistelyvaiheeseen. Sitä edellinen on (onneksi) hävinnyt; tein sitä yläasteikäisenä pinkistä, lilasta ja valkoisesta puuvillalangasta ja se päällä olisin nykyisin varsinainen ysärikauhu =) Permanentti vain puuttuisi ;)


Seuraavaksi kuva polvisukista, jotka jämähtivät siihen, kun Zauberball osoittautuikin odotettua pienemmäksi ja jouduin tilaamaan sitä lisää. No, uusi kerä on jo saapunut, mutta siinä välissä ehdin aloittaa tuon neulepuseron ja nyt olisi kova kiire saada se valmiiksi.


Väliaikatiedotteena kerrottakoon, että olohuoneremppa on myös jämähtänyt, sillä odottelemme lisätapettirullia saapuvaksi... Sillä välin teippasimme lattiaan kuvioraidan, mutta emme ole ihan varmoja, jäävätkö nuo kulmien koristeneliöt paikoilleen vai maalammeko ne piiloon. Mitä mieltä olette?


Päätin joutessani maalata myös vanhan lipaston uudelleen. Se olikin nopea homma, suurin työ oli tyhjentää laatikot ja mietiä kaikelle sille tavaralle jokin toinen säilytyspaikka, sillä takaisin niistä ei laiteta mitään! Kaikkea tarpellista (roskaa) sitä kertyykin!


Vanhat nupit pääsevät eläkkeelle, uudet hommasin Indiskasta.

Reipasta viikkoa kaikille! Pysytään lämpimänä =)

7 kommenttia:

 1. Kivoja keskeneräisyyksiä. Niinhän se meistä useamman kohdalla on, että innolla aloitettu remppa tai käsityö jää vaiheeseen syystä tai toisesta. Yleensä kuitenkin työn saa lopulta tehtyä kunnialla valmiiksi saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtälö aloitettujen ja valmiiksi saatujen tekeleiden välillä voisi olla mielenkiintoinen: joku voisi laskea todennäköisyyden sille, kuinka varmalla prosentilla uusi työ tulee tehtyä loppuun asti. Minulla prosenttiluku taitaisi jäädä aika alhaiseksi, mutta onpahan tullut kokeiltua monenlaista =)

   Poista
 2. Oli kuule niin helppo samaistua tähän :D. Mutta kun se vaan on niin, että koskaan ei voi tietää, missä se seuraava innostuksen kohde vaanii ja siinä ei sitten auta muu kuin jättää edellinen mielenkiintoinen projekti kesken ja hönnätä seuraavan kimppuun :D. Mutta puolustaudun sillä, että se on niin kiva, kun ei ainakaan tekeminen lopu. Aina on monta projektia loppusuoralla ja avot mikä voittajafiilis, kun jonkunkin joskus saa ihan oikeasti valmiiksi. Voi taas hyvillä mielin aloittaa muutaman uuden :)

  Ja siis mitä noihin lattian koristenelilihin tulee, niin jättäisin ne ilman muuta näkyviin. Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että kanssaihmisiä löytyy =) Osasta tekeleitä olen kyllä ihan onnellinen, että eivät ole valmistuneetkaan. Esim. eräistä korallinpunaisista shortsihaalareista kultanapeilla... Uuuh, nyt saisi hyvät naurut, jos jostakin löytyisi kuva, jossa kirmaisin ne päälläni! Onneksi eivät ikinä valmistuneet =D

   Poista
  2. Ai niin, piti vielä sanomani että neliöt päättivät jäädä! Kiitos rohkaisusta =)

   Poista
 3. Voitit blogissani. Käythän siellä.

  VastaaPoista