torstai 3. marraskuuta 2016

Punainen marraskuu


Esikoinen oli luontovalokuvauskurssilla. Itse en ole tarjentunut ulos kameran kanssa enkä sen puoleen valoisaan aikaan oikein ehtisikään. Kuvat on otettu ennen eilistä ensilunta. Nyt on maa saanut ohuen lumiharson ylleen.

Kuviomalli on yhdistelmä tästä ja tästä, lankana Drops Fabel.
Villasukkakausi on monessa blogissa käynnistynyt ja niinhän se on täälläkin. Ulkona olevan harmauden vastapainoksi ja lähestyvän J-ajan innoittamana punaisen sävyt tuntuivat kovasti houkuttelevilta. Yritin irrottautua sukankutimista vähän isompien neulomusten pariin, mutta yhä uudelleen puikoille ilmestyy vaan sukkaa. Lakkasin vastustelemasta ja taidanpa huomenna suunnata lankakauppaan uudestaan =)

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Monella on kuvia sukista ja muista neuleista blogeissaan. Niitä on kiva katsella, kun itse en osaa lainkaan neuloa. - Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat. Kuvioneule ei ole minun vahvuuksiani ja niinpä teen vähän yksinkertaisempia malleja. Kutimet kuitenkin tunkevat joka ilta väkisin käsiin. Mitäpä sitä turhaan vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between. Sinä olet niin ahkera ja tuottelias, minulla vähän hitaampi tahti. Neulominen on joka tapauksessa ihanaa =)

   Poista