keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvästejä


 

On aika sanoa hyvästit vanhalle vuodelle ja toivottaa uusi tervetulleeksi! Joudumme toistaiseksi sanomaan hyvästit myös lumelle, sillä plussakelit ovat saaneet sen hupenemaan silmissä.


Puut ovat jo karistaneet kauniit lumihuppunsa, maassa sitä sentään vielä riittää.Pakkaskelit taisivat koitua tämän trooppisen eläjän kohtaloksi =)Sadevesilammikko on jo sulana. Roskista päätelleen linnuille ovat tarjotut antimet maistuneet.Taidamme joutua piakkoin sanomaan hyvästit myös kuusiaidalle. Mikäköhän tähän on iskenyt?Yksi mysteeri on selvinnyt ja tunkeilija on paljastunut. 

Toivotan kaikille rauhallista uuden vuoden vastaanottoa. Tuokoon tuleva vuosi mukanaan onnea ja iloa meille kaikille! Nähdään ensi vuonna =)

6 kommenttia:

 1. Toivotan onnekasta ja elämyksellistä uutta vuotta! Onko kuusessa tikan jälkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle =)

   Minäkin epäilen tikkaa, mutta korkeus ihmetyttää, jäljet ovat n. metrin korkeudella maasta. Olen nähnyt tikan vain korkealla puun latvassa hakkaamassa.

   Poista
  2. Aikoinaan pihallamme oli reilun metrin korkuisia kuusitukkeja lyhtyjä ja kesäkukkia varten. Eräänä kylmänä joulupäivänä palokärki tuli pihaan ja nokki kuoret pölkyistä pois melko ketterästi ja tietenkin söi sen mitä kuoren alla asusti. Siis ihan matalalla nokki.

   Poista
  3. Kiitos tästä tiedosta! Jonkin tikkalajin tekosia siis.

   Poista
 2. Toivotaan että lauhan vuodenvaihteen jälkeen saamme takaisin oikean talven! Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin myös sinulle ihanaa uutta vuotta! Vielä on toivoa, että talvi palaa =)

   Poista