perjantai 14. marraskuuta 2014

Taivas on sininen ja valkoinen


 Hmmm... laulunsanoja pitäisi kenties päivittää?Maa on jälleen vihreä. Tykkään takapihan pikku sillasta, sammaleet ja minikokoiset ketunleivät ovat valloittaneet raot. Kuunliljojen lehdet näyttävät imeytyvän kiven sisään. Keväällä niistä ei ole jäljellä enää mitään. Kasvinsyöjäkivi?Mänty on tehnyt itse itselleen pesän. Toisaalla joku on katkonut männyn vuosiversoja oikein urakalla. Orava?Tämä matala pensas kuuluu Anonyymit Alalajit -heimoon. Ostin sen (mielenhäiriössä) taimimyymälän loppuunmyynnistä pari vuotta sitten ja kotona jo totesin, että minulla ei ole sille mietittynä paikkaa enkä oikein edes tykännyt sen kasvutavasta, huoh. Jos joku kuitenkin tunnistaa kasvin, niin sille olisi kiva saada tarkempi nimi =)

Valoisaa viikonloppua kaikille! Minä taidan sulautua sohvatyynyihin =)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi pensas tainee olla cotoneaster lucidus - kiiltotuhkapensas. näköjään tuosta hortonomiopiskelusta ollut jossain määrin hyöyä heheh :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa että tunnistit kasvin! Kiitos vielä latinankielisestä nimestäkin =) Tämä taitaa kasvutapansa vuoksi olla jokin lamo- tai suikeroversio, kun korkeus jää n. 20cm:iin. Pitääpä vielä tutkia lisää =)

      Poista